Ervaar het buitenleven optimaal
Voor 15uur besteld, vandaag verzonden*
Gratis verzending vanaf €75
Advies van experts
324+ tevreden klanten
Tuin-Dier.nl
Sluiten
Sluiten

Graspakketten

» Meer informatie

Graspakketten

Wil je graag alles om je grasmat te herstellen of te onderhouden? Met graspakketten heb je een kant-en-klaar pakket voor je gras. Zo kun je gelijk bezig gaan met je grasmat. Welke staat je gazon ook verkeerd, met een graspakket heb je alles om weer optimaal van je gras te genieten.

  • Per post thuisbezorgd
  • Met gratis instructieblad
Graspakketten

Toont alle 7 resultaten

Welke graspakket past bij mij?

Vind je het lastig om het juiste graspakket voor jouw gazon te kiezen? We helpen je graag met het vinden van het juist pakket.

Last van onkruid en mos in gazon

Last van veel mos en onkruid in je gazon? Kies voor het herstelpakket, hier zit een mosdoder en onkruidbestrijdingsmiddel in om je gazon mos- en onkruidvrij te maken. Met extra gazonmest en graszaad kun je het gras weer een goede groeispurt geven. Zo wordt je gras weer groen en blijft zowel het onkruid als mos uit je tuin.

Geel en schraal gazon

Is je gazon geel geworden na een droge periode? Of is je gazon schraal (veel wit, hard of puinzand) uit de winter gekomen? Met een boostpakket kun je het gazon weer voorzien van een echte ‘boost’. Deze gazonmest bevat veel stikstof met humifurst waardoor je gras weer enorm gaat groeien. Met extra graszaad kun je kale plekken bijzaaien voor een vol groen gazon.

Tijdelijk gratis thuis bezorgd

We willen dat meer mensen van de tuin gaan genieten. Om mensen hierin tegemoet te komen willen we graspakketten in 2023 gratis thuis bezorgen. zo voorkomen we dat mensen, vanwege de verzendkosten, geen graspakket willen kopen.

Gazonmest met graszaad

Velen zijn elk jaar gazonmest met graszaad nodig. Zowel bij het aanleggen van een nieuw gazon als het onderhouden van je grasmat. Met graszaad kun je inzaaien of bijzaaien op kale plakken in het gazon. Zo blijft het (nieuwe) gras groeien en heeft onkruid minder de kans. Met gazonmest zorg je ervoor dat het gras optimaal kan groeien en alle benodigde voedingsstoffen kan opnemen.

Met de graspakketten op deze pagina heb je gelijk gazonmest met graszaad, zo kun je direct aan de slag met je gazon. Elk kant-en-klaar pakket heeft graszaad en gazonmest. Kunstmest met graszaad, organische mest met graszaad of een ander kant-en-klaar graspakket. Jij bepaalt!

Lees onze tips en adviezen over Graspakketten

  • BSi
  • Canna
  • Equifirst
  • Havens
  • Hobby First
  • Kasper Faunafood
  • Viano

© Algemene VoorwaardenPrivacy Policy – Gemaakt door: OnlinevoorMKB